Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ромео 159 sw 2.4jtd TI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа ромео 159 sw 2.4jtd TI

здравейте момчета .в момента карам 156 2.4 jtd и сам много доволен .другата седмица ште взема 159 sw 2.4 TI Q4 може ли да ми дадете савет дали са добри и показват ли някакви дефекти сашто така е и автомат.благодаря ви предварително

Това е мечтаната кола на много алфисти в този форум, успех колаега с покупката
    sigpic
    Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
    FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

благодаря колега надявах се някой да ми каже дали пказват някакви дефекти примерно тов че е автомат и че е Q4 но вече така и така съм я капарирал.аз живея в swiss колата е със сервизен контрол така че се надявам всичко по нея да е ок

Comment

Първоначално публикувано от fari Покажи съобщение
        здравейте момчета .в момента карам 156 2.4 jtd и сам много доволен .другата седмица ште взема 159 sw 2.4 TI Q4 може ли да ми дадете савет дали са добри и показват ли някакви дефекти сашто така е и автомат.благодаря ви предварително
        Alfa 159 TI Q4 автоматик!!!!!!!!
        sigpic
        Alfa Romeo 159 SW TI-ex
        Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
        http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

Абе май няма такова животно q4 автоматик...аз поне не знам да има.
          Аз карам такава, но седан, ръчка. Униклана кола!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

благодаря колега надявах се някой да ми каже дали пказват някакви дефекти примерно тов че е автомат и че е Q4 но вече така и така съм я капарирал.аз живея в swiss колата е със сервизен контрол така че се надявам всичко по нея да е ок
            Няма такава модификация с автоматик и 4х4 - или се будалкаш с нас или някой се будалка с тебе Дай линк да погледнеме ако има обява точно за тази кола.
            '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
              Няма такава модификация с автоматик и 4х4 - или се будалкаш с нас или някой се будалка с тебе Дай линк да погледнеме ако има обява точно за тази кола.
              Нещо така ще да е работата,3.2 бензин има ма за 2.4 жтд никога не съм чул
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
                И аз така съм чувал, инак току виж се бях прежалил за още една ниска кола... но явно ще се минава на "малка" японка.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:28 ----------

момчета извинявам се не ви будалкам не е Q4 аз от толкова избиране и превартях преди да капарирам тази бях харесал една която беше Q4 но беше на доста километри

Comment

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:28 ----------

момчета извинявам се не ви будалкам не е Q4 аз от толкова избиране и превартях преди да капарирам тази бях харесал една която беше Q4 но беше на доста километри
                    Това е друга работа

Аз се бях наточил също на автоматик, но ме разубедиха. Кутията е япоснка, използва се в още доста други марки (напр. Volvo, Mazda, Citroen), а фирмата дето ги прави е собственост на Тойота. Като цяло не е върха на сладоледа, но няма и фундаментални проблеми.

Все пак ме отказаха, защото самият производител дава гаранция за 100,000 км., а по моя информация след тези км. е повече вероятно да даде проблем отколкото да не даде. Най-често срещаната драма била с хидравличния блок, който тук в БГ се ремонтира, но вероятно в швейцария ще те пуснат по пързалката за нова кутия направо. Дано нямаш драми де... успех и с кеф да си я караш
                    '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

благодаря ти колега те и дават една година гаранция ама и тук тея гаранции са малко като в бг.

Comment

Working...
                      X